Chemist Eye Garments Gloves Hearing Other Safety Shoes breathing Head arrow-down menu cart search sphere arrow_forward

O nama

Radite pametno, zaštitite sebe i okoliš

Naša priča o uspjehu

Naša tvrtka članica je zajednice od triju tvrtki (Ekotex d.o.o., Zelene tehnologije d.o.o. i Zona zaštite d.o.o.). koje djeluju na području ekologije, zaštite okoliša, sigurnosti i zaštite na radu te kontrole i gospodarenja otpadom.

Kako je sve počelo

Najstarija, tvrtka s kojom smo započeli posao prije 15 godina je Ekotex d.o.o. (www.ekotex.hr), ekskluzivni zastupnik i ugovorni partner tvrtke MEWA Textil-Service GmbH, Austrija, za područje Republike Hrvatske. MEWA GmbH je najveća tvrtka u Europi na području najma tekstilnih proizvoda te najma krpa za višekratnu upotrebu, a prisutna je u devet zemalja Europske Unije. Njena ponuda predstavlja moderno i inovativno rješenje za čišćenje industrijskih strojeva, postrojenja i proizvoda.

Riječ je o cjelovitom rješenju kod kojeg uz kvalitetne upijajuće materijale (krpe i upijači), posebne namjenske kontejnere specijalno napravljene za siguran transport, kao i za skladištenje prljavih materijala na mjestu uporabe, dobijate jednostavno rješenje koje je u skladu sa svim zakonskim normama i standardima zaštite okoliša.

Rješenja za 21. stoljeće - Zelene tehnologije d.o.o.

Druga tvrtka, Zelene tehnologije d.o.o. (www.zelenetehnologije.hr) nastala je združivanjem dviju tvrtki nakon dugogodišnjeg usješnog zajedničkog poslovanja, jedne na području zaštite okoliša i druge na području IT usluga.

Bogato višegodišnje iskustvo i znanje na navedenim područjima bio je poticaj da smo počeli razvijati programska rješenja iz područja zaštite okoliša i gospodarenja otpadom.

Danas, uz niz gotovih programskih rješenja koja smo sami projektirali i razvili, nudimo cijelu paletu popratnih usluga u zaštiti okoliša i pri gospodarenju otpadom, a koje se temelje na prije svega kvalitetnim informatičkim rješenjima.

Sinergija na djelu - Zone zaštite d.o.o.

Nakon mnogih uspješnih godina rada sa preko 1000 tvrtki u Hrvatskoj, te nakon što smo napravili istraživanje i analizu želja i potreba naših korisnika, 2013. godine odlučili smo iskoristiti svoje znanje, iskustvo, poslovne odnose i suradnju, te osnovati Zonu zaštite d.o.o., kojom bi zaokružili našu ponudu te iskoristili sinergijski učinak svih naših tvrtki.

Naše poslovna procjena pokazala se točnom jer od svog osnutka do danas, tvrtka Zona zaštite d.o.o. bilježi konstantan rast.

Postanite i vi dio zadovoljne obitelji naših korisnika.

Srdačno,

Iva Lukenda

 

3M Ansell Assent Australian Line Batmetall Bekina BK BOLLE Boots Cerva COBA CRV DuPont Ear Defender EMOS Fridrich & Fridrich Free Hand HexArmor I-SPECTOR JSP KIXX Lanex Lasogard Moleda Okula OS Panda Petzl Plum Raven Refil Secura Sioen TO WORK FOR Vektor